Domeniile Blaga

Domeniile Blaga

Întinsă pe Dealul Trandafirilor, așa cum e cunoscut printre localnicii din Nușfalău, Sălaj, Podgoria Dumitru Blaga s-a născut în 1998, din pasiune pentru vin, calitate și excelență.
Afacerea de familie crește frumos de mai bine de 20 de ani și aduce vinuri valoroase în vinotecile iubitorilor de vinuri silvane.
Podgoria are butuci de vie vechi de 35 de ani, crescuți și îngrijiți de către un localnic pasionat de viticultură, care încă face parte din echipa Blaga. Strugurii acestor vii contribuie în prezent la crearea unora dintre cele mai bune și rafinate cupaje ale podgoriei.
Familia Blaga se mândrește cu colțul de rai care este azi podgoria și ne invită să ne umplem sufletele de spiritul locurilor și al viilor.

  • Suprafața cultivată: 4,55 ha
  • Soluri: Aluviosol, Luvosol stagnic, Luvosol albic stagnic și / sau epistagnic
  • Expoziția plantației:
  • Soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Fetească albă, Fetească neagră, Fetească regală, Merlot, Muscat Ottonel, Riesling italian, Sauvignon blanc, Traminer roz.

Slide Proiect finanțat prin fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) ,www.afir.info Împreună creștem satul românesc.